Het retourbeleid van Sneakrsjoe

Als u besluit om binnen 14 dagen een gekocht product bij Sneakrsjoe retourneren, helpen wij u graag.

U kunt uw gekochte artikelen retourneren voor een terugbetaling via de oorspronkelijke betaalmethode of ruilen voor een ander product.

Hieronder vindt u de voorwaarde waaraan moet worden voldaan bij het retourneren van uw bestelling.

  • Als u een bestelling wilt retourneren wordt verwacht dat u binnen 14 dagen na bestelling een mail stuurt naar Sneakrsjoe@gmail.com. Hierin vragen wij uw naam, adres, postcode, ordernummer en reden van retour achter te laten. Wij streven ernaar om uw email binnen 72 uur te antwoorden, hierin zal u verdere instructies voor het retourneren ontvangen.
  • De kosten die worden gemaakt bij het retourneren van artikelen worden niet door Sneakrsjoe vergoed. Het is de verantwoordelijkheid van de klant dat de bestelling in de juiste conditie bij het Sneakrsjoe magazijn wordt bezorgd.
  • De geretourneerde artikelen dienen verzonden te worden in de originele verpakking met alle bijgeleverde toebehorende. Geretourneerde artikelen die tekenen van gebruik, beschadiging of slijtage bevatten of niet overeenkomen komen met het door ons geleverde product worden niet door ons in behandeling genomen. Eventuele gebreken of verkeerd geleverde producten dienen binnen 14 dagen na levering aan de ondernemer, voor de retourzending, schriftelijk te worden gemeld. Hiervoor is de ondernemer via email of het vragenformulier via de website bereikbaar. Terugzendingen van onaangekondigde gebreken producten kunnen niet door de ondernemer in behenadeling worden genoemen. 
  • Voor wij onze producten naar u verzenden, worden deze goed gecontroleerd op de conditie, maat en echtheid. Komt het product wat u hebt ontvangen niet overeen met wat u besteld heeft, dient u direct contact met ons op te nemen via het emailadres Sneakrsjoe@gmail.com.
  • Als uw retourartikel door een genoemde reden niet door ons wordt geaccepteerd dan wordt u hier binnen 3 werkdagen over geïnformeerd via mail door onze klantenservice. Het geretourneerde artikel wordt dan op uw kosten terug naar u gestuurd.
  • Artikelen die op aanvraag besteld worden kunnen niet bij ons worden geretourneerd. De reden hiervan is dat wij deze niet standaard in onze voorraad hebben en daarom ook niet aanbieden op de website. Voor wij u de aangevraagde schoenen sturen worden ze natuurlijk wel door ons gecontroleerd op echtheid, conditie en maat.

Heeft u vragen of opmerkingen over ons retourbeleid, stuur dan een mail via Sneakrsjoe@gmail.com.